ΠτΔ για αποναρκοθέτηση: «Δεν έχουμε ούτε πληροφόρηση ούτε πρόταση από τουρκοκυπριακής πλευράς»  

ΠτΔ για αποναρκοθέτηση: «Δεν έχουμε ούτε πληροφόρηση ούτε πρόταση από τουρκοκυπριακής πλευράς»   

Για την αποναρκοθέτηση κλήθηκε να σχολιάσει ο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προσερχόμενος σε εκδήλωση στο αρμενικό σχολείο Ναρέκ.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, και κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες ότι ο Τουρκοκύπριος ηγέτης προτίθεται να υποβάλει πρόταση για αποναρκοθέτηση, ώστε να δοθεί πρόσβαση στην παραλία και να εξυπηρετήσει τα σχέδια του για ανέγερση κατοικιών στη Δερύνεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «όταν υποβληθεί μια τέτοια πρόταση θα απαντήσουμε. Όχι, δεν γνωρίζουμε για μια τέτοια πρόθεση. Δεν έχουμε ούτε πληροφόρηση ούτε πρόταση από τουρκοκυπριακής πλευράς».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE